cambrinus                      

Copyright en disclaimer

Copyright

De informatie op deze bierpagina's is samengesteld uit diverse bronnen, zowel internet als de andere media. De meeste informatie op zich is niet beschermd (tenzij er iets onbedoeld zonder toestemming is geplaatst), maar de ordening van de informatie is wel aan copyright onderhevig. Bijvoorbeeld, een enkele link, zoals PINT (http://www.pint.nl) is onbeschermd, maar een pagina met links (een ordening van informatie), zoals World Wide Bierweb, is wel beschermd. Kortom, het is niet toegestaan om zonder toestemming iets over te nemen voor publikatiedoeleinden.

Deze web-site geniet auteursrechtelijke bescherming. De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de web-site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de web-site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, toestemming van Cambrinus.nl. Als je iets wil gebruiken wat op deze site is geplaatst, stuur dan een e-mailbericht.

Disclaimer

Gebruik van deze web-site, te weten www.cambrinus.nl, is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze web-site betekent dat de gebruiker met onderstaande voorwaarden instemt.

De web-site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Cambrinus.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de web-site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot, en het gebruik van, de site, wordt door Cambrinus.nl uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de web-site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere web-sites of bronnen die niet eigendom zijn van Cambrinus.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de web-site. Cambrinus.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Cambrinus.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen.

Cambrinus.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door, of in verband met het gebruik van of door, het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke web-sites of bronnen.


E-mail: info@cambrinus.nl
URL: http://www.cambrinus.nl

Laatste update:  (GMT +1)

copyright © 1988 - 2002 Cambrinus.nl. Alle rechten voorbehouden.