[Humor]

Symptomen van een drinker
Eigen analyse in de kroeg

Iedereen weet dat als je veel drinkt er dingen gebeuren die je normaal (als je nuchter bent) niet overkomen. De symptomen, de gemaakte fouten en de actie (die je moet ondernemen) op een rijtje:

 
Symptoom
Fout
De te nemen actie
Tijdens het drinken ontbreekt het aan smaak en het geeft je geen satisfactie; T-Shirt is aan de voorkant nat. Mond niet open tijdens het drinken of je hebt het glass naar een verkeerd gezichtsdeel geheven. Koop een nieuw glas en oefen voor een spiegel. Ga zoveel glazen als nodig door totdat de drinktechniek perfect is.
Tijdens het drinken ontbreekt het aan smaak en het geeft je geen satisfactie; Bier is ongewoon licht van kleur en helder. Glas is leeg. Vind iemand die een nieuwe pint voor je koopt.
Je voeten zijn koud en nat Je glas heb je in een verkeerde hoek gehouden. Draai het glas andersom zodat het open deel naar het plafond wijst en 'refill' het.
Je voeten zijn warm en nat Slechte controle over de blaas. Ga naast de dichtstbijzijnde hond staan; na een tijdje klaag je tegen de eigenaar over het gebrek aan hondentraining en eis je een pint bier als compensatie.
De bar is vaag en onscherp. Je kijkt via de bodem van je leeg glas. Vind iemand die een nieuwe pint voor je koopt.
De bar beweegt. Je wordt naar buiten gedragen. Zoek uit of je naar een andere kroeg wordt meegenomen; zo niet, klaag luid dat je wordt gekidnapt door het Leger des Heils.
Je merkt op dat de muur tegenover je is bedekt met plafonddelen en black-light lampen hangen heeft. Je bent achterover (van je kruk) gevallen. Als je glas nog vol zit en niemand staat op je drinkhand, blijf rustig liggen; zo niet, laat iemand je omhoog helpen en klamp je vast aan de bar.
Alles is schemerig/donker geworden; je mond zit vol troep en gebroken tanden. Je bent voorover (van je kruk) gevallen. Als je glas nog vol zit en niemand staat op je drinkhand, blijf rustig liggen; zo niet, laat iemand je omhoog helpen en klamp je vast aan de bar.
Alles is donker/zwart geworden. De kroeg is gesloten. Raak in paniek.
Je bent wakker jeworden in een hard, koud en nat bed; je kan je slaapkamermuren en plafond niet zien. Je hebt de nacht in de goot doorgebracht. Controleer je horloge om te zien of de kroeg al weer open gaat; zo niet, trakteer jezelf op een 'sleep in'.

[Humor]