Olympische Winterspelen 2002
Salt Lake City

 

 

Het Holland Heineken House heeft ook in Salt Lake City weer een fantastische locatie gevonden. Op nog geen vijf minuten rijden van de Olympic Oval, de schaatsbaan, neemt het Holland Heineken House zijn intrek in het clubhuis van de West Ridge Golf Course in West Valley City.
 
Qua grootte is het clubhuis te vergelijken met het Holland Heineken House in Nagano, maar de faciliteiten zijn hetzelfde als in Sydney. Naast het volledige gebruik van alle ruimten van dit twee verdiepingshuis is een tent gebouwd van 800 m2, waar dagelijks live entertainment geboden zal worden door diverse Nederlandse artiesten en de eigen huis-dj Silvan Stoet. Daarnaast hopen wij natuurlijk weer diverse Nederlandse atleten te mogen huldigen voor hun sportieve prestaties tijdens de Olympische Spelen.

Gretha Smit (zilver op 5000m vrouwen) is het stralend middelpunt tijdens het feest in het Heineken Holland House. 

Faciliteiten Holland Heineken House Salt Lake City
Huisregels Holland Heineken House Salt Lake City

 

 

 

 1. Het meenemen c.q. voorhanden hebben van de volgende zaken is op deze locatie niet toegestaan:
 2. De mogelijkheid om personen en/of bagage te inspecteren vormt onderdeel van het toelatingsbeleid. In voorkomende gevallen wordt uw medewerking zeer op prijs gesteld.
 3. Grote (hand)tassen en rugzakken zijn niet toegestaan en moeten bij de garderobe worden afgegeven.
 4. Alcoholische dranken worden alleen geserveerd aan personen, die de juiste kleur polsarmband dragen. Polsarmbanden worden - op vertoon van een geldig identiteitsbewijs - bij toegang aangebracht. U dient uw accreditatiekaart of gekleurde polsarmband altijd zichtbaar te dragen. De kleur van de polsarmband wisselt per dag.
 5. Als gevolg van de lokale alcoholwetgeving mogen personen onder 21 jaar geen alcoholische dranken nuttigen. Bij deze personen wordt een roze polsarmband aangebracht en zij moeten altijd door een persoon van 21 jaar of ouder worden begeleid.
 6. Degene die heeft ingestemd om "Bob" (Bewust Onbeschonken Bestuurder) te zijn (in de VS heet dit de "Designated driver") geeft dit bij toegang aan en krijgt een zwarte polsarmband omgedaan. "Bob" of "Designated driver" is degene die heeft ingestemd om geen alcohol te drinken en dit wordt dan ook niet aan hem/haar geserveerd.
 7. Verwijder uw gekleurde polsarmband niet - het is uw bewijs van toelating - en houdt uw identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs) altijd bij u.
 8. Roken is alleen toegestaan in de speciale (buiten) rokersruimte.
 9. Aanwijzingen van security- of crewleden dient u altijd op te volgen.
 10. Let op uw persoonlijke eigendommen. De organisatie van het Holland Heineken House kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van uw eigendommen.
 11. Tot slot willen wij u wijzen op de zeer strenge alcoholwetgeving van de staat Utah. Veel plezier en houdt "alles onder controle".