Desktop Themes

Met een desktoptheme zet je het aangezicht van je PC volledig naar je hand, of beter gezegd naar het thema van je keuze. Niet alleen de achtergrond en de schermbeveiliging maar ook de muis-cursor, geluidjes, kleuren, opstart- en afsluitschermen, iconen, alles wordt bij een volledig desktoptheme aangepast in de stijl van je gekozen onderwerp.

Bij Themeworld en Freethemes kan je uitleg en gratis software vinden om zelf de verschillende onderdelen in elkaar te knutselen en deze samen te voegen tot een theme, je kan hiervoor als basis bijvoorbeeld geluidsbestanden, beelden en foto's van je favoriete tv-serie gebruiken, maar ook met een microfoon en digitale camera of scanner aan de slag gaan om je eigen familie-theme te maken. Maar kant en klare desktopthemes downloaden en installeren kan natuurlijk ook. 

Om een desktoptheme te gebruiken heb je het Windows Plus-pakket nodig of een ander programma om ze te installeren. De laatste kan je hier gratis downloaden. Hulp m.b.t. het installeren en gebruiken van themes kan je hier vinden.

 

Links

 

 


 

© Cambrinus.nl Alle rechten voorbehouden.