[Instanties]

Bier- en Verzamelaarsvereniging BAV

Postbus 331
2350 AH Leiderdorp
015-2626215 (BAV-foon, van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur (niet in het weekend))

Internet: http://www.bav.nl  
E-mail: info@bav.nl 

De bier- en verzamelaarsvereniging BAV is opgericht op 24 september 1983. De twee belangrijkste doelstellingen van deze vereniging zijn:

  1. Als onafhankelijke vereniging zoveel mogelijk informatie vergaren en weer verspreiden betreffende allerhande brouwerijartikelen (viltjes, glazen, etiketten etc.) en over brouwerijen met hun assortiment. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan de buitenlandse brouwindustrie.
  2. Streven naar een zo goed mogelijk contact tussen verzamelaars enerzijds en brouwerijen anderzijds.

De vereniging geeft 6x per jaar het clubblad BAV-journaal uit voor haar ca. 2500 leden uit binnen- en buitenland en is daarmee de grootste verzamelaarsvereniging in Europa. Verder probeert BAV ook het verzamelen van brouwerijartikelen te bevorderen en het produkt bier in het algemeen te promoten. Het lidmaatschap bedraagt 15 euro per jaar en geeft recht op het clubblad en vrije toegang tot de door BAV georganiseerde ruilbeurzen; 2x per jaar onder bescherming van een Nederlandse brouwerij. Deze beurzen worden in april en september gehouden. In april de Nationale bier- en verzamelaarsdag, en in september de Internationale bier- en verzamelaarsdagen. Excursies naar brouwerijen in binnen- en buitenland behoren ook tot de aktiviteiten van de vereniging.


Laatste update:  (GMT +1)

© Cambrinus.nl  Alle rechten voorbehouden.

[Instanties]