[B(i)e(r)levenissen]

Party Company - The Roaring Twenties

Lokatie: 't Curiosahuys, Kaatsheuvel (0416-280525)
Datum: donderdag 16 december

In de schitterende Company's Club van Mister Pride beleeft u de meest turbulente periode in de geschiedenis van Amerika: The Roaring Twenties! Zodra u met 'n stapeltje dollars de Company's Club betreedt, beseft u dat de avond wel eens slecht af zou kunnen lopen. blackjack-tafels, roulettes, schreeuwende croupiers en -ondanks de
drooglegging- drank in overvloed. Want Mister Pride heeft de juiste connecties in de onderwereld van Chicago en is goed voor zijn gasten. Dus laten de bartenders de kranen lopen, mixt Mister ]ohnson de verraderlijkste cocktails en dansen adembenemende showgirls de cancan op de bar. Uiteraard hoeft u zich over het diner geen zorgen te maken. De kok houdt van het leven en kent de relaties van Mister Pride. Geniet dus van de gerechten die met zoveel zorgen z,ijn klaargemaakt. Zing 'Those were the days' met Miss Daisy, het lievelingetje van mister Pride, verlies een fortuin bij de horse races, schenk de croupiers uw vertrouwen en zie hoe uw laatste geld verloren gaat op de blackjack-tafels of bij de roulette. Enkele tips tot slot voor wie The Company's Club ongeschonden wil verlaten: handen af van Miss Daisy en hoed u voor de Chicago Police! 

Het leuke was dat de bieren die werden getapt allemaal voorzien waren van een andere naam. In The Party Company News - het krantje dat deze avond werd uitgedeeld - viel de volgende uitleg te lezen:

 

Yellow Beer / Al's Best = ...
White's White = Kroon Witbier
Red Beer / The King's Best = ...

(Ton van Opstal, 21 maart 2000)

 


 

© Cambrinus.nl Alle rechten voorbehouden.

[B(i)e(r)levenissen]